Audi Quattro

Var i Åre med grabbarna idag och testkörde nya Audi Quattro.

Vaknade av Vesads (a.k.a Verat) sms, när han fick tillbaka sms blev han förvånad över att jag var vaken (fattar inte varför :P) käkade frukost och grabbarna kom över, när vi skulle dra hakade Naddelito på, helt impulsivt (det gillar vi). Så när vi gick ner till bilen som Vesad hyrt från statoil möttes vi av en jätteliten bil (jag tror inte ni vet hur liten bilen var, typ sånna bilar man får i kinderägg), men vi knöckade in oss i bilen likt dom flyktingar vi är (förutom Mangeee, han va smugglaren) och åkte mot Åre Town.

Framme i Åre var det kallt och blåsigt...men trevligt. Vi gick in på stället man skulle anmäla sig och där fick vi blåsa i alkomätare...det gick bra...nog om det. sen tog vi en burgare på Max innan det var dags för Need for Speed.

Vi samlades på parkeringen och alla som var där fick hoppa in i sina bilar. Vi fick åka i varsin bil, Jag och Nadde i en bil och Vesad och Mangeee i en annan, sen åkte alla bilar efter varan likt en maffiafilm, men maffiafilmen tog snabbt slut då Jag och Nadde var tvungna att plocka upp en annan person på vägen dit, så vi hamnade bakom de andra typ 300 meter.

Väl framme på isen kom en charmig dam fram och gav instruktioner om hur man sitter i en bil och hur man justerar sätet och ratten...(kändes som en körlektion på särskola) tack för den lektionen. Sen fick vi köra en raksträcka och bromsa och styra, exakt som halkbanan, 2 ggr med ESP (antisladdsystem) och 1 gång utan. Det gick bra alla gånger förutom en gång då Nadde antagligen var sugen på låten "u spin me round" med dead or alive för vi sladdade som fan och hamnade nästan i en annan körbana där dom stora grabbarna lekte med sina porschebilar. Har bara en halv video med sladdningen för min mobil slutade spela in för den fick hjärtstillestånd. Hittar inte sladden (mycket sladd här) till mobilen annars hade jag laddat upp den. 

 Den Charmiga damen kom fram och lekte schumacher för att få fram bilen. Sen var det roliga slut för alla fick köra med ESP:n på. Men det hindrade inte oss från att ha kul ändå, utan vi hade roligare :D

Efter det fick vi åka tillbaka mot Åre Town i maffiakonvojen för att fylla i ett formulär och få körkortet tillbaka, sen fick vi ett fint diplom också :)

På vägen hem var det kul då vi drev och hade oss, tills Nadde dampa sig och tafsade på mig hela tiden ( I have that effect on people). Men det roligaste på hemfärden var när vi skulle köra om en Volvo (jag rullar på latin)  med släp, när Vesad gasade för att komma förbi så rullade han ifrån oss det cp:et i volvon, så vi låg i vänstra körfältet som dom flyktingar vi är tills motorn äntligen gav respons och efter bara 40 sekunder var vi förbi :P

All in all a very good time och tack Vesad för den idén och att du fixade bil.

Citattime!

Vi spelar en fifa-turnering i Oscars när en diskussion om vad ordet Abo ( även Abow, aboue, abuu etc beroende på vart man är ifrån) betydde. Nas förklaring var bäst (som alltid, han e diktator)

Nas - Aboo...Det betyder vad det betyder!

It's what it is med Mark Knopfler är en bra låt, lyssna på den.

Här är en annan bra låt med Snoop dogg och The doors som var med i en av spelen i Need for speed serien





I try to do what I can do when I can do it


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0